Lehed

laupäev, 20. aprill 2013

Spagetid krevettide ja rukolaga



Lihtne ja maitsev pasta Jamie Oliveri Jamie Itaalia raamatust. Isegi väiksematele krevetisõpradele maitses!

5 inimesele

400 g kooritud krevette
2 hakitud küüslauguküünt
1-2 tšillikauna (kuivatatud)
1 dl valget veini
10 püreestatud päikesekuivatatud tomatit
veidi sidrunimahla
2 peotäit veidi hakitud rukolat
400g spagette
extra virgin oliiviõli

Kuumuta suurel praepannil korralik kogus õli, prae küüslauku ja tšillit veidi aega. Seejärel lisa krevetid ning kuumuta neid hetke. Lisa juurde tomatipasta ja vein, keeda vaiksel tulel mõned minutid, maitsesta soola-suhkru-pipraga. Kui pasta on keedetud, kurna see, jäta natukene pasta keeduvett alles. Kalla pasta kastme hulka, pigista peale sidrunimahla ning lisa rukola, sega kõik segamini. Serveeri ülejäänud rukola lehtedega ja riivi soovi korral parmesani.

Algallikas: jamie' itaalia

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar