Lehed

laupäev, 11. august 2012

Soolased saiakesed supi kõrvale



Kiirelt valmivad saiakesed supi kõrvale või hommikuks.

8 tk
2,5 dl käesooja vett
25 g värsket pärmi või 1 pakk kuivpärmi
1,5 tl soola
3 spl õli
400-450 g nisujahu

Lahusta värske pärm käesoojas vees, lisa sool, õli ja sõtku juurde jahu. Kui kasutad kuivpärmi, siis sega kausis jahu, sool ja kuivpärm. Lisa vesi ja õli ning sõtku hoolega läbi. Vormi tainast 8 piklikku batoonikest ning lase rätiku all kerkida pool tundi. Küpseta 220 kraadises ahjus umbes 20 minutit, kuni kuklid on helekollased ja kumisevad. Lase rätiku all jahtuda.

Retsepti allikas: Nami-Nami kokaraamat

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar