Lehed

esmaspäev, 31. märts 2014

Penned päikesekuivatatud tomatite ja kanaga



Pastat ma võiks vist süüa üpris tihti. Esiteks on seda lihtne teha ning ka valikuvõimalusi on tohutult. See pasta on eriti lihtne, kuna ei pea vaeva nägema pikalt pastakastme kokkukeetmisega ega ka maitsestamisega. Basiilik ja päikesekuivatatud tomatid on ise nii maitset täis, et toit õnnestub kindlasti suurepäraselt.


4 inimesele

250 g kanafileed või kintsuliha
0.5 purki päikesekuivatatud tomateid õlis
1-2 küüslauguküünt
1 mozzarellapall
basiilik
penne pastat

Pane suurde potti pasta jaoks soolakas vesi keema. Seni, kuni vesi keema läheb prae valmis kana ühe tükina, maitsesta pannil soola ja pipraga ning siis tõsta jahtuma fooliumi sisse.
Kuni kana praeb, püreesta päikesekuivatatud tomatid õliga ning küüslauguküüned blenderis või köögikombainis. Ilmselt saab ka saumiksriga.
Haki mozzarella tükkideks ning basiilik peenemaks, lõika ka juba jahtunud kana suupärasteks tükkideks.
Kui pasta on valmis, kurna see, jättes natuke pasta keeduvett alles. Sega pasta sisse püreestatud tomatid ja basiilik, lisa vajadusel natuke keeduvett, kui tundub kuiv. Seejärel sega sisse mozzarella ning kanatükid ning serveeri kohe.


Retsept: The Slow Roasted Italian blogi

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar