Lehed

reede, 9. november 2012

Hakklihasupp


Viimasest postitusest on juba liiga palju aega möödas. Tundub, et koos suvega kadus ka mu aeg, et köögis midagi uut ja põnevat katsetada. Või kui isegi saab tehtud midagi, on õhtud nii pimedad, et pildid tulevad udused või kui isegi õnnestub midagi pildile püüda, ei ole aega neid siia postitada.
Siin on siis üks mitu nädalat tagasi tehtud tomati-hakklihasupp, mida on mõnus ka argipäeva õhtuks valmistada, kuna valmib päris kiiresti. See retsept on kindlasti võetud kuskilt raamatust või internetist, kuid olen seda suppi teinud juba mitu aastat ning enam ei mäleta.

Kogus: neljale

1 sibul
400g hakkliha
1 purk purustatud tomateid
1 purk valgeid ube tomatikastmes
umbes 1 dl makarone
500 ml vett
1 tl mett
pitsamaitseainet
soola-pipart

Haki sibul väikseks ning prae potipõhjas klaasjaks, lisa hakkliha ning prae läbi ning maitsesta kas soola-pipra või hakkliha maitseainega. Lisa hakklihale purustatud tomatid, vesi ja makaronid. Keeda kuni makaronid hakkavad pehmeks muutuma ning siis lisa mesi. Kui makaronid on juba päris valmis, lisa juurde oad tomatikastmes, lase keema ja maitsesta soola-pipra ja pitsamaitseainega.
Supp maitseb hea ka järgmisel päeval.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar