Lehed

laupäev, 22. september 2012

Kana-seene pasta



Imemaitsev pasta kreemises koorekastmes.

2 kanafileed
200 g seeni
200 ml kohvikoort
1 sibul
valget veini
toorjuust või sulatatud juust
meelepärast pastat


Lõika kana ja seened väikesteks tükkideks, haki sibul. Prae sibul õlis klaasjaks ning lisa kana. Veidi aja pärast lisa seened ning prae, kuni seentest on vedelik välja aurustunud. Lisa pannile veidi valget veini (0,5-1 dl), kuumuta, et alkohol aurustuks ning seejärel lisa kohvikoor. Kui soovid rammusamat kastet, kasuta vahukoort. Kui koor on keema läinud, maitsesta seda veidi soola-pipraga ning lisa juurde toorjuust või sulatatud juust (umbes 1-2 spl). Kui tegemist on toorjuustuga, ära pikalt kuumuta, kuna see võib tükki minna. Kontrolli veel maitset ja serveeri oma lemmikpastaga. Riivi peale veel parmesani ning asu sööma!

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar