Lehed

laupäev, 12. mai 2012

Kana-nuudliwok


Me mehega armastame väga hiinapäraseid ja vürtsikaid toite. Siin on üks mõnus wokiroog, mille saab tõesti kiirelt valmis ning maitseb väga hea. Vürtsikusastet saab reguleerida ise, valides kas mahedama või tulisema karripasta. Samuti võib aedoad asendada mõnede teiste külmutatud või värskete köögiviljadega.

300g kanaliha (kintsuliha või filee)
1spl punast karripastat (tuline)
1spl sojakastet
3 küüslauguküünt
1 suur sibul
0.5 pakki woknuudleid (Santa Maria)
~300g külmutatud aedube
1spl ingveri-tšilli-küüslaugukastet
õli vokkimiseks (küpsetusõli ja tilk seesamiõli)
vesi
koriander

Lõika kanaliha väiksemateks tükkideks ja sega karripasta, sojakastme ja hakitud küüslauguga marineeruma. Lõika sibul poolkuukujulisteks seibideks. Kuumuta vokkpannil õli ning voki selles kiirelt sibul, seejärel lisa kana. Kui kana on kergelt pruunistunud, lisa juurde aedoad, voki kergelt läbi. Lisa tassitäis vett ning nuudlid. Hauta kuni nuudlid on vee endasse imanud ning pehmed. Enne valmimist lisa juurde ingveri-tšilli-küüslaugukaste ning hakitud koriander. Kuumuta veel läbi ning serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar