Lehed

reede, 28. september 2018

Tatra-oahautis


See toit valmis küll täielikult sellest, mida parasjagu kapis olemas oli. Lisaks oli mul isu ubade järgi. Algselt plaanisin teha täiesti tavalise tatraga, kuid kuna seda ei olnud piisavalt, sai seekord tehtud toortatraga. Olen kindel, et toortatral on kasulikud omadused paremini säilinud, kui seda ei kuumuta läbi, kuid mulle meeldib ka lihtsalt selle maitse ning midagi kasulikku ju seal ikka on. Seega proovi kumma tatraga meeldib.

u 4 inimesele

1 sibul
1,5 dl tatart
1 purk kookospiima
pool pakki külmutatud brokkolit
1 purk võiube
õli
soola-pipart

Haki sibul peeneks ning prae õlis pehmeks, lisa tatar ning kuumuta segades kergelt läbi. Kalla pannile kookospiim, maitsesta soola-pipraga ning pane vaiksele tulele kaane alla hauduma. Umbes 5 minuti pärast lisa brokkoli. Jätka hautamist kaane all, kui tundub, et vedelik saab enne otsa, kui tatar pehme, lisa tavalist kuuma vett pisut juurde. Kui tatar on juba kohe-kohe pehme, sega hulka veega loputatud võioad. Lase veel veidi kaane all haududa ning maitsesta lõplikult. Soovi korral riivi hulka ka pisut parmesani.




Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar