Lehed

laupäev, 3. detsember 2016

Kanapasta porru ja brokkoliga


Ega midagi vabanduseks polegi öelda aga kiire on olnud. Uus töö ning kooli lõpetamine võtab oma aja. Mõtlen kogu aeg, et tahaks midagi uut ja põnevat süüa teha aga lõpuks ikkagi saab tehtud midagi vana. Vähemalt on olemas oma blogi, kust vanu retsepte otsida! Nüüd siis leidsin vana septembrikuise pastaretsepti mustandi ning postitan siis selle lõpuks ära.


3-4 portsu

1 porru
3 kanakintsu liha
1 väike brokkoli
200 ml vahukoort (kohvi- või toidukoort)
2 tl merevaiku
meelepärast pastat

Pese ja puhasta porru hoolikalt ning haki peeneks. Tükelda kana väiksemaks. Prae porru koos kanalihaga. Lõigu brokkoli väiksemateks õisikuteks ning lisa pannile. Hauta, kuni brokkoli on pehme, selleks ilmselt on vaja lisada ka veidi vett pannile ja panna kaasgi peale. Kui meeldib krõmpsum brokkoli, siis piisab kergest kuumutamisest. Lõpuks lisa koor ja merevaik, sega korralikult läbi ning lase keema. Maitsesta soola-pipraga ning serveeri kohe keedetud pastaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar