Lehed

esmaspäev, 16. mai 2016

Kana-kirsstomatipasta



Mõnus ja kiirelt valmiv pasta! Kasuta kindlasti magusaid kirsstomateid, siis on pasta eriti maitsev.


2 inimesele

1 kanafilee
6-7 kirsstomatit
1 sibul
kuivatatud pune
värsket basiilikut
oliiviõli
meelepärast pastat

Lõika kanafilee väiksemateks tükkideks, maitsesta soola-pipra ja punega ning prae pannil küpseks ja tõsta kõrvale. Ära kana üle küpseta, muidu jääb see tuim ja kõva. Prae pannil väikseks hakitud sibul pehmeks. Samal ajal keeda valmis pasta ning jäta veidi keeduvett alles. Lisa sibulale juurde kirsstomatid ning kuumuta neid madalamal tulel 4-5 minutit. Seejärel kalla pannile ka pasta ja kanafilee ning sega läbi. Lisa ka sörts pasta keeduvett, et väga kuiv ei jääks. Lisa ka peeneks hakitud värske basiilik. Naudi riivitud parmesaniga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar