Lehed

esmaspäev, 5. august 2013

Tatraroog suvikõrvitsa ja vorstikestega


See roog valmis tegelikult komponentidest, mis külmkapis võtta olid. Mina kasutasin eelnevalt grillitud chorizo vorstikesi, kuid need võivad olla ükskõik millised valmis vorstikesed või viinerid. Antud kogusest tuli üks mehine ports.

1 inimesele

1 dl tatart
pool väiksemat suvikõrvitsat
1 tomat
pool sibulat
2 vorstikest
1 spl magusat tšillikastet

Prae tatart võis või õlis veidi aega (ära kõrbema lase) ning hauta siis veega pehmeks, maitsesta soolaga. Teise panni peal prae hakitud sibulat mõned minutid, lisa juurde kuubikuteks lõigatud suvikõrvits ning prae veel veidi aega. Lisa juurde juppideks lõigatud vorstikesed ning prae, kuni need on enamvähem läbi kuumutatud. Kui tatar on pehme, lisa sinna juurde sibula-suvikõrvitsa-vorstikeste segu ning ka hakitud tomat ja magus tšillikaste. Kuumuta segades veel mõnda aega, kuni tomat on ka pehmenenud. Söö kas niisama või hapukoorega.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar