Lehed

teisipäev, 25. detsember 2012

Pastakaste päikesekuivatatud tomatitega



Siin on üks lihtne pastakaste, mis ei sisalda küll liha, kuig kergeks eineks sobib väga hästi.

3 inimesele

2 tomatit
1 väike sibul
2 küüslauguküünt
7 päikesekuivatatud tomatit õlis
2 spl tomatipastat
u 3 spl punast veini
oliivõli
soola-suhkrut-pipart
pool kuivatatud tšillit
parmesani juustu

Prae hakitud sibul, küüslauk ja tšilli õlis, kuni nad on pehmed. Seejärel lisa sinna kuubikuteks lõigatud tomatid, hakitud päikesekuivatatud tomatid ja lase vaikselt keema, et tomatist mahlad välja tuleksid. Siis lisa tomatipasta ja vein, maitsesta veidi ning lase kuni pool tunnikest podiseda, et kaste kokku keeks. Seejärel maitsesta veel vajadusel ning riivi pisut parmesani juustu sisse. Sega keedetud pastaga ning serveeri kohe.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar