Lehed

reede, 26. juuli 2013

Kartuli-hakkliha kotlett


Kerge kuid toitev kartuli-hakkliha kotlett on hea vaheldus tavapärasele keedetud kartulile-kastmele. Juurde sobib hästi külm hapukoore või jogurtikaste ning värske kurk-tomat.

4 inimesele

400g kodust hakkliha
8 keskmist kartulit
1 muna
1 tl Dijoni sinepit
1 tl tšillikastet
sool-pipar
hakitud maitsetaimi (pune, basiilik vms)

Riivi kartul peenelt ning pigista üleliigne vesi välja. Sega kõik komponendid kokku ja prae kotletid pannil.


Jogurtikaste kurgiga

Kreeka või Türgi jogurt
värske kurk
münti
sidrunimahla
sool-pipar
oliiviõli

Riivi kurk ja sega kokku jogurtiga, lisa maitse järgi hakitud münti ning sorts oliiviõli, maitsesta soola-pipra ja sidrunimahlaga.

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar