Lehed

esmaspäev, 2. juuli 2012

Palsamiglasuuris grillvorstid


Puhkus on ikka igavesti mõnus asi, ei pea hommikuti kiirustama kuhugi ning saab terve päeva kokkamisele kulutada. Tänaseks õhtusöögiks tegin suvemeeleolus ahjuroa, kus peategelastena grillvorstid ning mitte vähem tähtsal kohal igasugu köögiviljad ja kõik see palsamiäädikaga glasuuritud. Kõrvale värsked kartulid - mida sa veel tahta võiksid!

2 punast sibulat
2 punast paprikat
2 sl oliiviõli
2 sl palsamiäädikat
1 pakk meelepäraseid toorvorste
250 g kirsstomateid
2 rosmariinioksa
1 sl vedelat mett
soola, pipart

Kuumuta ahi 200 kraadini. Lõigu sibul ja paprikad tükkideks ja tõsta ahjupannile koos rosmariiniga, nirista üle õli-äädika ja soola-pipra seguga. Rösti ahjus 10 minutit. Lisa juurde vorstid ja tomatid ning nirista peale mesi. Küpseta umbes 35 minutit, pööra vahepeal vorstikesi ning lõpus lase vorstid grillrežiimil pruunikamaks. Serveeri näiteks keedetud kartulite ja toorsalatiga.

Retsepti algallikas: Oma Maitse

Kommentaare ei ole:

Postita kommentaar