pühapäev, 28. aprill 2013
Tatra-kanaroog
Kui tavaline tatrapuder ära tüütab, siis on tatra-kanaroog heaks vahelduseks. Mahlane ja mõnus.
4 inimesele (tegelikult sai kuskil 6 portsjonit)
3 dl tatart
2 porgandit
1 sibul
450 g kanahakkliha
2 tomatit
õli
soola-pipart
Prae tatart veidi õlis ning siis lisa kuum vesi ning hauta kuni on valmis, maitsesta. Seejärel prae sibulat ja porgandit, kuni on pehmemad, võta pannilt. Prae kanahakkliha valmis, lisa hulka sibul-porgand ja tatar, lisa ka kuubikuteks hakitud tomat ning hauta veel 10 minutit. Maitsesta soovi korral maitserohelisega.
Retsepti algallikas: Toidutare
Tellimine:
Postituse kommentaarid (Atom)
Kommentaare ei ole:
Postita kommentaar